Eid Al-Adha infaller på tisdag

Eid Al-Adha infaller på tisdag den 21 augusti 2018. Må Allah acceptera vår bön och dyrkan! En välsignad Eid Al-Adha önskar er Styrelsen vid Örebro moské. Eid Mubarak! =========================================== - Alternativ.1 Om det är soligt väder så börjar Eid-bönen kl. 9.00. Då ber vi utomhus i moskéns parkering medan systrarna kommer göra Eid-bönen inomhus i moskéns (i Alan) Då ber vi endast en gång. - Alternativ.2 Om det är regnigt väder så kommer vi att be inomhus i Ballonghallen i Vivalla område kl. 09.00. Då kommer systrarna göra Eid-bönen inomhus i moskéns (i Alan) kl.09.00 – ATT TÄNKA PÅ INFÖR EIDBÖNEN: – Tag med bönematta. – Kom tidigt för att få en bra sittplats och därmed slippa sitta utomhus. (Ifall bönen hålls inomhus) – Vi vill uppmana alla vivallabor att gå tillfots till moskén och därmed lämna bilarna hemma! Detta pga. brist på parkeringsplatser och att vi inte ska störa moskéns grannar!– OBS! Felparkerade bilar bötfälls av ansvarigt parkeringsbolag! Vi ber Allah den Allsmäktige att välsigna era dagar och acceptera era goda handlingar!

Eid Al-Adha infaller på tisdag den 21 augusti 2018.
Må Allah acceptera vår bön och dyrkan!
En välsignad Eid Al-Adha önskar er Styrelsen vid Örebro moské. Eid Mubarak!
===========================================
– Alternativ.1 Om det är soligt väder så börjar Eid-bönen kl. 9.00. Då ber vi utomhus i moskéns parkering medan systrarna kommer göra Eid-bönen inomhus i moskéns (i Alan)
Då ber vi endast en gång.
– Alternativ.2 Om det är regnigt väder så kommer vi att be inomhus i Ballonghallen i Vivalla område kl. 09.00.
Då kommer systrarna göra Eid-bönen inomhus i moskéns (i Alan) kl.09.00
– ATT TÄNKA PÅ INFÖR EIDBÖNEN:
– Tag med bönematta.
– Kom tidigt för att få en bra sittplats och därmed slippa sitta utomhus. (Ifall bönen hålls inomhus)
– Vi vill uppmana alla vivallabor att gå tillfots till moskén och därmed lämna bilarna hemma! Detta pga. brist på parkeringsplatser och att vi inte ska störa moskéns grannar!– OBS! Felparkerade bilar bötfälls av ansvarigt parkeringsbolag!
Vi ber Allah den Allsmäktige att välsigna era dagar och acceptera era goda handlingar!